1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРИВІТАННЯ ВАСИЛЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРИВІТАННЯ ВАСИЛЯ МИХАЙЛОВА В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

Вчора, після Чемпіонату світу з вільної боротьби у м.Белград, Василь Михайлов – бронзовий призер цього турніру, відвідав Тарутинську селищну раду.

Василя радо вітали керівництво та працівники селищної ради. Селищний голова Сава Чернєв, заступник селищного голови Олена Сілоч, директор Тарутинської ДЮСШ Петро Карабаджак особисто привітали колишнього вихованця Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи та імениту гордість Тарутинської громади і Одещини з черговим великим спортивним досягненням – другою «бронзою» Чемпіонату світу з вільної боротьби.

Спортсмен поділився з керівниками громади своїми враженнями від Чемпіонату світу 2023, розповів про емоційно непрості змагання, достойних суперників та повідав свої найближчі плани щодо участі у великих турнірах.

Знаємо, що Василь не зупиняється на досягнутому, усі його земляки дуже вірять в майбутні перемоги спортсмена, бо він впевнений та надзвичайно цілеспрямований.

Бажаємо Василю мирного неба, міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях, перемог по життю, а також натхнення для розвитку українського спорту!

За інформацією Тарутинської селищної ради