1. /
  2. Новини
  3. /
  4. СЕЛЕКТОРНА НАРАДА ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА...

СЕЛЕКТОРНА НАРАДА ЗАСТУПНИКА МІНІСТРА З ПИТАНЬ СТРАТЕГІЧНИХ ГАЛУЗЕЙ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ

28 вересня начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з першим заступником начальника Болградської РВА Валерієм Єребаканом та начальником відділу оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Сергієм Забугою взяли участь в онлайн-нараді заступника Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

Під час наради присутні розглянули питання щодо контролю за процесом приведення об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту у належний стан як таких, що мають стратегічне значення для забезпечення захисту населення, які розташовані на території Одеської області.

Також учасники обговорили стан підготовки захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням. Багато уваги під час наради було приділено облаштуванню захисних споруд у закладах освіти та охорони здоров’я.

Зазначимо, що станом на 20 вересня 2023 року в Болградському районі на обліку перебуває 152 захисних споруди цивільного захисту, а саме: ПРУ – 27; споруди подвійного призначення та найпростіші укриття – 125. На будівництво та приведення у готовність захисних споруд цивільного захисту на 2023 рік передбачено в місцевих бюджетах громад кошти в сумі 44 288,6 тис. грн. профінансовано 19104,9 тис. грн.

За результатами наради та обговорення начальникам РВА були надані відповідні доручення щодо виконання завдань цивільного захисту.