1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: У СЕЛІ...

НОВИНИ ГРОМАД: У СЕЛІ НОВІ ТРОЯНИ ГОРОДНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОВОДИТЬСЯ РЕМОНТ ОКРЕМОЇ БУДІВЛІ СПОРТИВНОЇ ЗАЛИ НОВОТРОЯНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ

Дана споруда в експлуатації десятки років, тут займалися спортом кілька поколінь. У ході дослідження проблемної будівлі було виявлено зношування ковзанів, оглядових вікон та окремих ділянок перекриття, деформація стельового облицювання ДСП.

Для запобігання подальшим руйнуванням та повноцінному функціонуванню стартував негайний ремонт.

Керівництвом громади було ухвалено рішення про проведення ремонту, який у цьому випадку є безпекою для учнів та персоналу. Голова громади Микола Богоєв та фермери села Нові Трояни домовились про спільне вирішення цього питання: громада закуповує матеріали, а фермери оплачують роботу майстрів.

З місцевого бюджету закуплено матеріали для ремонту даху, облицювання стелі, метал для влаштування лісів, ковзани, відливи, USB листи, листове залізо, шурупи, цемент, пісок. Проведено ремонт даху, демонтаж ДСП обшивки стелі, підготовлені риштування для працівників, стартують оздоблювальні роботи.

Цей ремонт захистить спортзал від атмосферних опадів, вітру, снігу та інших негативних факторів. Це дозволить уникнути пошкоджень обладнання, меблів та інвентарю, а найголовніше, пріоритетне питання – безпечні умови для занять спортом.

За інформацією Городненської сільської ради