1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО  ВЗЯВ УЧАСТЬ...

МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО  ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ МІЖВІДОМЧОЇ КОМІСІЇ ПО УЗГОДЖЕННЮ РЕЖИМІВ РОБОТИ ВОДОСХОВИЩ

Сьогодні голова Болградської РДА Михайло Шарафаненко  спільно з першим заступником голови Болградської РДА Валерієм Єребаканом та начальником відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології райдержадміністрації Аркадієм Радуловим взяли участь у засіданні Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ комплексного призначення та водогосподарських систем у районі басейну річок Причорномор’я та суббасейну нижнього Дунаю. 

Під час засідання була розглянута інформація про гідрологічний стан Придунайських водосховищ станом на 14 листопада 2023 року, про гідрологічну ситуацію в басейні річок Причорномор’я та суббасейні нижнього Дунаю, а також про якість поверхневих вод в басейні річок Причорномор’я та суббасейну нижнього Дунаю.

Учасники наради надали свої пропозиції щодо режиму роботи Придунайських водосховищ на осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. та рекомендації по режиму роботи Придунайських водосховищ та водосховищ комплексного призначення басейну річок Причорномор’я на осінньо- зимовий період 2023-2024 рр.   

У завершені засідання заступник начальника БУВР річок Причорномор’я та нижнього Дунаю Олег Чижик підвід підсумки Міжвідомчої комісії.