1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ФАХІВЦІ ДЗ “УКРАЇНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ...

ФАХІВЦІ ДЗ “УКРАЇНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ МАТЕРІ ТА ДИТИНИ МОЗ УКРАЇНИ” ВІДВІДАЛИ БОРОДІНСЬКУ ГРОМАДУ

Мобільна мультидисциплінарна команда Центру активно працює з віддаленими громадами Одеської області задля психічного та фізичного здоров’я дітей!

Мультидисциплінарна команда оглянула дітей Бородінської громади та проконсультувала їх батьків. Психолог провела психологічну діагностику дітей та надала рекомендації батькам. Фахівці об’єднали свої зусилля, щоб забезпечити якісну психологічну та медичну допомогу тим, хто цього найбільше потребує.

У складі команди були фахівці:

– психолог;

– лікар-психіатр дитячий;

– лікар-невролог дитячий;

– лікар-педіатр;

– лікар-фізіотерапевт;

– медична сестра.

За період роботи прийнято всього 65 осіб, з них:

39 дітей;

26 дорослих;

1 родина-ВПО (Луганська обл);

8 багатодітних сімей;

5 дітей з інвалідністю.

Виїзд відбувся в рамках договору про спільну діяльність з організації роботи мобільної мультидисциплінарної команди між Одеська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та ДЗ “Український медичний Центр реабілітації матері та дитини МОЗ України”.

Товариство Червоного Хреста України разом із партнерськими організаціями Червоного Хреста інших країн допомагає медичній мобільній бригаді реабілітаційного Центру матері та дитини організувати виїзди в дальні локації Одеської області, приймає участь в логістичних витратах і координації відвідувань віддалених населених пунктів.

Вдячні за співпрацю та підтримку!