1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СТВОРЕННЯ ОПОРНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: СТВОРЕННЯ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИУ БОЛГРАДСЬКІЙ ГРОМАДІ

09 червня 2022 року, під головуванням начальника відділу освіти, заступника голови конкурсної комісії Ольги Овчаренко, пройшло засідання конкурсної комісії з визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Болградської територіальної громади.


Для участі у конкурсі надійшла заявка та пакет документів, згідно з Положенням про порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Болградської територіальної громади, а саме: стратегія розвитку опорного закладу освіти на наступні 3 роки та копії установчих документів від адміністрації БОЛГРАДСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ “СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ – ЛІЦЕЙ” БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ.


З презентацією закладу освіти виступила директор Болградського НВК Тетяна Желяскова. Вона ознайомила членів комісії зі станом матеріально-технічної бази закладу, станом та результативністю освітнього процесу в ньому, розповіла про рівень забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами, якісний склад та досягнення педагогічного колективу; представила план розвитку закладу освіти.


Члени комісії оцінили презентацію закладу та Критерії оцінювання матеріалів, поданих на конкурс, та шляхом відкритого голосування одноголосно прийняли рішення про визначення Болградського НВК переможцем конкурсу.


Висновок та рішення Комісії на визначення опорного закладу загальної середньої освіти будуть подані до Болградської міської ради для прийняття рішення про створення опорного закладу освіти на базі Болградського НВК.


За інформацією Болградської міської ради